Φόρμα Παραγγελίας Κάρτας Μέλους

Προσωπικά στοιχεία

Τα προσωπικά σας στοιχεία θα πρέπει να ταυτοποιούνται με αυτά που υπάρχουν στο Υπουργείο Εσωτερικών της ενότητας "Μάθε που ψηφίζεις".

Συμπληρώστε το μικρό σας όνομα όπως αυτό αναγράφεται στην ταυτότητά σας (πχ ΙΩΑΝΝΗΣ και όχι ΓΙΑΝΝΗΣ). Αν έχετε διπλό όνομα αναγράψτε μόνο το πρώτο.
Αν έχετε διπλό επώνυμο συμπληρώστε μόνο το πρώτο.
Αν έχετε διπλό πατρώνυμο συμπληρώστε μόνο το πρώτο (πχ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ γράψτε μόνο ΙΩΑΝΝΗΣ)
Αν έχετε διπλό μητρώνυμο συμπληρώστε μόνο το πρώτο (πχ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ γράψτε μόνο ΜΑΡΙΑ)
Προαιρετικό πεδίο
Προαιρετικό πεδίο.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Συμπλήρωσε τον αριθμό κινητού σου. Αν ο αριθμός σου ανήκει σε πάροχο κινητής τηλεφωνίας του εξωτερικού πρόσθεσε το πρόθεμα της χώρας πχ 0044ΧΧΧΧΧΧΧΧ για Ηνωμένο Βασίλειο.
Προαιρετικό πεδίο
Προαιρετικό πεδίο
Αποδεκτοί τρόποι επικοινωνίας
Διαβάστε την πολιτική απορρήτου, τους όρους χρήσης και τη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων εδώ
Διεύθυνση Κατοικίας
Αποδέχομαι τις ιδεολογικές, προγραμματικές αρχές και πολιτικές θέσεις του Κόμματος ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, δεν είμαι μέλος άλλου Κόμματος και επιθυμώ την επαναβεβαίωση/εγγραφή μου στο μητρώο μελών του Κόμματος. Δηλώνω ότι συμφωνώ να καταχωρηθούν τα στοιχεία μου αυτά στη βάση δεδομένων των μελών του Κόμματος ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και επιτρέπω την επεξεργασία και τη νόμιμη χρήση τους από το Κόμμα.

Η αποστολή της Κάρτας Μέλους γίνεται από εταιρεία ταχυμεταφορών χωρίς έξοδα αποστολής για εντός Ελλάδος περιοχές (Για αποστολές στο εξωτερικό υπάρχει επιβάρυνση με έξοδα αποστολής 2 ευρώ). Για την απόκτησή της θα πρέπει να καταβάλετε το ποσό της συνδρομής που επιλέξατε, μέσω ηλεκτρονικής συναλλαγής με τη χρεωστική/πιστωτική σας κάρτα ή με  κωδικό πληρωμής (Viva Payment Code) σε οποιοδήποτε σημείο πληρωμής Viva Spot ή στη τράπεζα (web banking) με κωδικό πληρωμής (Viva Payment Code) εξόφληση πληρωμής ΔΙΑΣ της κατηγορίας Viva Payment.
Παρακαλούμε πατήστε "Υποβολή και έλεγχο στοιχείων" για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα και να επιλέξετε την διεύθυνση αποστολής της κάρτας.

Τηλεφωνική υποστήριξη 210 944 42 22